Zeneértelmezés - Salsa Cubanismo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Zeneértelmezés

Workshop-ok


A 4-alkalmas kurzus hiánypótló foglalkozás lehet azoknak, kik a bulizenéket szolgáltató zenekarok zenei kulisszái mögé szeretnének tekinteni táncos szemmel, így tehát, zeneileg, táncilag is fejlődni!

Vizuális tapasztalás, nem közvéleménykutatás, hogy magát rutinosnak érző táncosoknál (ebben tanárkollégák se kivételek) gyakran előforduló tendencia bulikon, rendezvényeken, hogy zene mellé táncolnak (elképzelve olyan, mint mikor a lovas a lótól eltérő ritmusban/derbin 'üget').

Kezdő diákok számára kevés lehetőség adódik mankót adni; ha hagyjuk, önként bemásznak a buli-erdők sűrűjébe és szembe találkoznak a nagy és rettenetes Timbával, aminek a vége, menekülés!

Egy-egy latin zenekari kompozíció 10-12 hangszerrel is építkezhet, ami elsőre lehet soknak tűnik, így inkább kiemeljük a ritmikailag legfontosabbakat, amik támaszul szolgálhatnak egy-egy táncosnak: claves, guiro, maracas, campana, congas, bongo.

Tanít: Peter Mihalyi

Regisztráció kötelező: http://salsacubanismo.com/zeneertelmezes.php


Elővétel esetén (2017.03.14-ig): 4.500 Ft/4-alkalmas bérlet


REGISZTRÁCIÓ:

Zene-értelmezés

a'lo cubano workshop

201
7. március 16 - április 06.
Időpont:
csütörtökönként, 20.30-21:30


Tanít: Mihályi Péter

Cím: 1064 Bp. Szondi u. 37,

Légy Fitt Női Mozgáscentrum és Táncstúdió

Ár: 1.500 Ft / próbajegy
5.000 Ft / 4-alkalmas bérlet
Elővétel (2017.03.14-ig): 4.500 Ft/4-alkalmas bérlet

AYCM és Sportkártyával ingyen látogatható az óra!
SZÉP kártyával is fizethetsz! (szabadidő zseb)

Találjuk meg a zenei 1-et!
4-alkalmas Man-style kurzus hiánypotló foglalkozás lehet azoknak, kik a kulisszák mögé szeretnének tekinteni, netán fejlődni!

Magát rutinosnak érző táncosoknál (ebben a tanárkollégák se kivételek) is gyakran előforduló tendencia bulikon, rendezvényeken, hogy zene mellé táncolnak (elképzelve olyan, mint mikor a lovas a lótól független ritmusban, derbin 'üget'). Ez vizuális tapasztalás, nem közvéleménykutatás!

Kezdő diákok számára kevés lehetőség adódik mankót adni; ha hagyjuk, önként bemásznak a buli-erdők sűrűjébe és szembe találkoznak a nagy és rettenetes Timbával, aminek a vége, menekülés! Netán kudarc a Nő, vagy Haverok előtt.

Egy-egy latin zenekari kompozíció 10-12 hangszerrel is építkezhet, mi nem az összeset vesszük sorra, inkább kiemeljük a legfontosabbakat, amik ritmikai támaszul szolgálhatnak a táncosnak: claves, guiro, maracas, campana, congas

Őszi man-style Menetrend:
2015: Okt.14-Nov.04
.
2015: Nov.11-Dec.02.

'Zene-értelmezés, zenére táncolás!'

Tanít: Mihályi Péter
Időpont: szerdánként, 20.30 - 21.30


Cím: 1064 Bp. Szondi u. 37,

Légy Fitt Női Mozgáscentrum és Táncstúdió

Ár: 1500HUF/alkalom;
5000HUF/4-alkalmas bérlet

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz